DEZE BEDRIJVEN ZOEKEN JOU!

Velen diverse bedrijven hebben zich aangesloten bij dit initiatief. Bekijk de verschillende bedrijven en leer ze kennen! Kom erachter waar het bedrijf voor staat, en waarom huidig personeel het te gek vindt om bij hen te werken. Er is altijd een bedrijf dat bij je past! Voor welke ga jij?

Rozey

Rozey is een Veggie & Vegan, All Inclusive restaurant formule. We zitten in Amersfoort, Delft en Rotterdam en hebben uitbreidingsplannen. Onze gehele menukaart is 80% veganistisch en 100% vegetarisch. De drankenkaart is 100% vegan. Bij Rozey kun je heerlijk en gevarieerd uit eten en draag je bij aan een duurzaam avondje uit. Het stijlvolle interieur, de uitgebreide menukaart en het vriendelijke team maken de beleving compleet.

FEBO

FEBO is ontstaan uit 100% passie voor het ambacht. Dagelijks worden de FEBO kroketten en burgers nog altijd volgens het authentieke recept van opa De Borst dagvers bereid. Met liefde voor het product, de traditie en de mensen achter het merk FEBO weet familie De Borst al sinds 1941 haar gasten te verrassen met de smaak en de constante kwaliteit van de FEBO producten. Dit is jouw kans om je bij de FEBO familie te voegen en je van je beste krokant te laten zien.

ISS

Werken bij ISS betekent werken bij een Top Employer en werken voor de leukste en mooiste bedrijven van Nederland op gave en soms bijzondere locaties. Bij ons maken onze mensen het verschil en waarderen we hun verbondenheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, ondernemerschap en kwaliteit met collega's en hun werk.

Restaurant Company Europe

Horeca zit in ons bloed. Wij zijn doeners, gastvrij en hebben verstand van goed eten en drinken. Oh, en… wij zijn ambitieus. Wij zijn de grootste horecagroep van Nederland en over een paar jaar misschien wel van heel Europa. Kom je bij ons werken, dan kies je voor een toffe carrière bij een van onze vele merken; Loetje, Happy Italy, Beers & Barrels, Stan of een van onze unieke locaties.

Loetje

Zeg je Loetje, dat zeg je de lekkerste biefstuk. Geserveerd in échte Loetje jus, met frites en wit brood, op een no-nonsense wijze. Maar ook een smakelijke vega gerechten zijn Loetje niet vreemd. Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid is nu uitgegroeid tot een reeks succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland, met stuk voor stuk nog steeds datzelfde warme Loetje gevoel. Loetje is er voor iedereen, dus ook voor jou. Onze supergezellige teams verwelkomen je graag bij de familie! Loetje is onderdeel van Restaurant Company Europe.

Stan

In onze STAN restaurants nemen we de gast mee op reis langs de smaakvolle belevingen van onze wereldse gerechten. Of je nu een ervaren of een onervaren food traveler bent, er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Van verrassende shared dining gerechten tot spannende cocktails. Werk jij graag in het restaurant of in de keuken binnen een gepassioneerd, gezellig team? Dan nemen we jou mee op onze reis! Stan is onderdeel van Restaurant Company Europe.

Beers Barrels

Bij Beers & Barrels houden we van een goedgevulde tafel. Het liefst met bier, cocktails, burgers, steaks en lekkere surf & turf gerechten. Authentieke smaken, ambachtelijk klaargemaakt op de Josper grill. Kortom, de ideale spot voor gezellige after work drinks, lunch en diner. Voel je je thuis in een relaxte maar robuuste sfeer en heb jij passie voor goed eten en ultieme gastvrijheid? Dan pas jij perfect in één van onze teams. Beers & Barrels is onderdeel van Restaurant Company Europe.

Happy Italy

Everything to make you Happy! Wij bekijken de wereld door een roze bril en doen er alles aan om gasten met een blij gevoel te zien vertrekken. Met onze heerlijke pasta’s en pizza’s én onze gastvrije en professionele service. Onze filosofie geldt niet alleen voor onze gasten maar natuurlijk ook voor onze medewerkers. Van jou hoeven we eigenlijk maar een ding te weten… team pasta of team pizza? Happy Italy is onderdeel van Restaurant Company Europe.

Deel deze pagina!

Bekijk en volg ons