OVER
MIJNHORECABAAN.NL

HORECA BEDRIJF     |      WERKZOEKENDE

Start van een landelijke campagne

Diverse grote en kleine horecabedrijven hebben het initiatief genomen voor een landelijke campagne, waarin het werken in de horeca op een positieve manier bij de doelgroep onder de aandacht wordt gebracht. En daar kan jouw bedrijf van profiteren.

Samen werken we aan een knallende campagne en een online platform waar alle vacatures van deelnemende bedrijven te vinden zijn. Wanneer je jouw bedrijf aanmeldt, zullen via de campagne en het online platform – icm de eigen bedrijfs- en career-website – ook jouw bedrijf en jouw vacatures zichtbaar en vindbaar zijn.

Draag financieel bij en doe mee

Vanaf het begin hebben Bidfood, Heineken en HMSHost de kosten voor het opstarten van dit initiatief gedragen. In de volgende fase hebben we meer deelnemers nodig die deze campagne financieel ondersteunen. In ruil daarvoor krijgen de deelnemers: 

Zichtbaarheid op het platform met een link naar de eigen recruitment site;

Een social media en POS pakket aanpasbaar voor jouw bedrijf;

Product placement in de campagne video (afhankelijk van de bijdrage);

Een actieve contributie vanuit de onderwijssector middels het opleiden van toekomstig talent.

Kortom een integraal programma waar de gehele industrie profijt van zal hebben!

Campagnemiddelen

Zie voorbeelden van diverse campagnemiddelen. In eerste instantie bedraagt de éénmalige bijdrage voor deelname minimaal €10.000. Bij interesse in zichtbaarheid in de campagne-video is de bijdrage minimaal €25.000.

Dus meld jouw bedrijf aan

Profiteer van de campagne en zorg ervoor dat ook jouw team snel weer op volle sterkte werkt! Ook voor meer informatie zijn we bereikbaar, neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina!

Bekijk onze social media pagina's

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email