OVER
MIJNHORECABAAN.NL

Wil jij van werken in de horeca jouw carrière maken? Bij Mijnhorecabaan zitten velebedrijven aangesloten die vaste banen aanbieden. Op zoek naar een flexbaan, of wil je stage lopen? Ook dat kan! Check de vacatures van de aangesloten bedrijven, en wie weet heb jij binnenkort jouw droom baan bemachtigd

HORECA BEDRIJF     |      WERKZOEKENDE

Flexibel werken in de horeca

Op MIJNHORECABAAN vind je een divers aantal aangesloten bedrijven die op zoek zijn naar gedreven werknemers die zich flexibel willen inzetten voor het bedrijf. Denk aan parttime werk, in het weekend, of zelf je eigen aantal uren bepalen! Er is altijd een flexbaan die bij je past. Voor welke ga jij?

Klaar voor een vaste baan?

Horecawerk is hier uitermate geschikt voor! Bij MIJNHORECABAAN zijn vele diverse bedrijven aangesloten die op zoek zijn naar gedreven werknemers die zich op full-time basis willen inzetten voor hun gasten. Er is voor iedereen een passend bedrijf te vinden! Voor welke vaste baan ga jij?

VRIJHEID

EN AFWISSELING

ALLERLEI

FUNCTIES

CONSTANT

CONTACT

LACHEN

BLIJVEN

STAGE

Moet jij vanuit jouw opleiding een horeca gerelateerde stage lopen? Of wil jij een vrijwillige stage lopen om jouw horeca loopbaan te kickstarten? That’s the spirit! Of je nou een koksopleiding volgt, op de hotelschool zit, of nog aan het oriënteren bent, bij MIJNHORECABAAN hebben wij een breed scala aan aangesloten bedrijven die mogelijk verschillende stageplekken kunnen aanbieden. Je mag hiervoor de bedrijven direct benaderen via de ‘Neem contact op knop’ op de bedrijvenpagina’s. Welk bedrijf past bij jou?

Deel deze pagina!

Bekijk en volg ons
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email